Maternity Photoshoot

Gambar-gambar ni kami ambil masa g baby moon haritu
Semua pun ambil dalam bilik kat Admiral Cove tu
Tak panas, sejuk je dalam bilik
Agak-agak letih, tidur dulu pastu sambung balik jadi model perut besar
-______-"

Photographer adalah en adha
Mudah and free-dasar takde duit memang camni T_T
Meh tengok gambar-gambar kami ;)

  eceehh...konon comel le en adha tu ;P







bakal anak kami ;P



kami bakal daddy & mummy,insyaAllah








Dress & cardigan from




Tu jela gambarnya. Letak banyak-banyak kang muntah hijau plak orang
Saja je pun ambil gambar-gambar ni
At least ada kenangan time perut besar
Kalau tak asyik orang panggil aku papan lapis
-____________-''

p/s: patut ke aku standby beg hospital sekarang?


6 comments: (+add yours?)

Putri Qaseh said...

Simple yet sooo cute ;) insyallah ade rezeki nanti pun nak buat cmni gak..just utk simpanan dan tatapan sendiri kan ;p

eKa said...

ala sweetnyer

modusoperandi111209 said...

semput x en adha control self timer? huhu
kalo man dh xlrt dh. stkt 2-3 kpg je gmbr br2. gmbr strusnye kite sorg2 je. ;p
bdn maintain je eh. nmpak perut je smkn mmbolat.

adlyn833 said...

puteri>>thanks...buatlah,nanti baby tua2 boleh tengok balik gambar time perut besar ;P

adlyn833 said...

eka>>thanks...

adlyn833 said...

fida>>agak semput la.kita yg dok jadi model ni pun semput nak buat byk2 shoot...
berat skrg 50kg je skrg..perut je ke depan.heheheh...
fida camne?lama x update blog...

Post a Comment

any idea or comment?just drop here