4 Bulan

muka tetap bolaattt!!!
Berat = 8kg
^___^

- Bulan ni dah 4 bulan.How time flies kan.Rasa baru je lahirkan dia

- Dah makin rajin meniarap, cumanya tak boleh lama sebab perut dia boncit sangat. Tak selesa agaknya.hehe

- Makin suka bersembang

- Suka main sembur-sembur air liur. Meleleh-leleh 

- Sangat susah nak tidurkan dia especially waktu siang. Sampai boleh bergaduh-gaduh. Dia dah pandai taknak tidur. Mata dah nak pejam, pastu boleh plak buka balik sambil nangis-nangis. Kuat plak tu macam kena dera -___-

- Sudah mula menunjukkan minat terhadap makanan. Asal orang makan depan dia, mulalah mulut menguyah-ngunyah. Sabar ye hadif, bulan depan kita makan,k

- Makin kuat menyusu. Boleh kata tiap jam kot aku bangun malam-malam. +___+

- Sangat behave kalau bawa berjalan. Nak tidur pun senang je. Letak dalam stroller elok je tidur. Kalau kat umah susah kemain. So, activity berjalan di hujung minggu tidak terbatas sejak hadif ada ni. Good boy.

Tu je kot setakat perkembangan hadif 4 bulan ni. Bulan depan tengok apa plak budak bulat ni pandai buat...

p/s: followers sudah 100 orang.terima kasih ye sudi baca blog saya ;)

3 comments: (+add yours?)

Aeen said...

Waaa.boolatnye dy...semangat....geram kt pipi dy tu heheh..

adlyn833 said...

aeen>>pipi dia terlebih baking powder ^_^

Cheyan said...

hahaha..sama cam Alya..susah tido siang..dah tido pastu jaga balik..aissh..kalau jalan2 ok ja tido lam stroller kan..

bangun malam pun sama gak, every 1 hr jugak la kadang2 nye..tp kalau penat sgt tidu agak lama..hehehe

Post a Comment

any idea or comment?just drop here