as promise

seperti yg dijanjikan b4 ni..aku upload gmbr2 majlis wedding yg aku attend..actually,ada gak wedding yg aku x g,tp en adha yg attend.aku upload gak ye...sbb ada cite best sebalik gmbr2 tu..hehehe..Firstly,gmbr wedding Zafri a.k.a Jeff.wedding ni kt Klang..dia ni kwn en adha...so,just a few picture je...

 
en adha dan kwn2 UTM nye...saya bkn bdk UTM.. ;p



Tahniah ye En Zafri & pasangannye


2nd wedding ni kat Kuala Kangsar...En Adha yg attend.kwn UTM dia gak..eemmm..dia ckp best sbb ada 
'
'
'

Tukang Karut..heheheheh


Aku x g sbb dia g dgn sahabat2 dia..hukhukhuk..sedih ;( lpsbalik tu  en adha cite la pasal wedding tu..jeng..jeng..jeng...dr cite yg dia ckp tu..aku mcm tau je wife sahabat en adha tu..YESSS...wife dia adalah empunya blog modusoperandi.kelakar je rasa.sbb aku adalah silent reader blog afidah...kalo aku g wedding tu mesti mcm2 aku tnya kt afidah ;)...overall wedding dia nmpk meriah.congrats to Syahman&Afidah..lets the picture do the talking...



Mr Syahman&Mrs Syahman



Pelamin awak canteekk. ;P



Muka happy en pengantin



en adha & sahabat2


setakat tu dulu..ni pn br balik dr wedding kwn aku kt kota damansara..esok another wedding kt Kinrara n en adha akan ke Skudai.i will upload the picture later,k..
                                                     

2 comments: (+add yours?)

modusoperandi111209 said...

slm awk
=)
oo.. silent reader ye. huhu..
thx sbb upload gambar. sy ni br nk beraktif smule setelah lame bercuti.
slm kenal.. n sy link awk ye.

adlyn833 said...

thanks sbb link sy..x sangka bf sy kwn dgn husband awk ;P

Post a Comment

any idea or comment?just drop here