Merry Christmas!!!HO...HO..HO..

tajuk gempak gilak!!!
actually,every year company aku akan wat celebration utk setiap raya2 yg kita sambut kat m'sia ni.so,utk krismas thn ni..company akan celebrate hari khamis lps...as usual,every year setiap staff kena beli present sbb at d end of celebration akan ada gift exchange..
so,masa en adha bz wat kad kt coffee bean hrtu,aku amat bosan.jadi aku ambil kesempatan g cari hadiah...akhirnya,aku ketemu juak...........


'
'
'
'
'
'
'
'

choymel x?




rules dia,minimum purchase of present is not below RM30,t'pksa la aku beli dua hadiah..ladybird tu aku sukerrrr!!!
celebration thn ni x meriah mcm last year..tmpt last year lg best..sbb celebrate atas cruise kt seri kembangan tu..thn ni just wat kt ofis sbb budget xde..hahahah..kerna kami br berpindah ke ofis baru...huhuhu...akan ku upload picture during that party,k..

p/s: nnti aku upload gmbr sape yg dpt ladybird choymel ku itew ;P








1 comments: (+add yours?)

iryani said...

kalau ada love shape cute gak ek..

Post a Comment

any idea or comment?just drop here