Pre-Wedding

Fuhhhh...lamanya aku memencilkan diri dari blog ni..
Tuntutan kerja ye kawan2..cettt..macam rajin sangat aku ni.hehehehhe...
So,aku letakkan la gambar2 yang kekonon cantik kat pandangan mata bulat aku ni(ada ke mata orang tiga segi???hehehheh...).Tak payah cakap banyak..layan aje gambar2 kami ye...(jangan muntah hijau sudah ;P)

Masa : 11.30pg (patut mula pukul 10,en adha lupa bw stand camera.patah balik umah.hampes)
Tempat: FRIM,Kepong
Tarikh: 21 Februari 2010
Props: Kawan2 baik aku yang rocks habis!!!!
Tema: Gedix Santai (x bleh blah punya tema)
Warna: Pink 

 
gambar pertama yang diambil

  
konon2 cite new moon la.amik gambar dlm hutan ni

  
budak tepi pokok tu pun sibuk nak dengar ;P

  
;P

  
 suka bangat gambar ni ;P

Actually, ada lebih dari 200 keping gambar yang kami amik.hahahha...kami  suma memang gile bergambar. ada banyak lagi gambar kami berdua. tapi aku malas nak upload. suprise!!!!. ni suma raw picture yang belum diedit. en adha dalam process untuk edit gambar2 ni. memang best sangat. ramai gak kawan-kawan lain tanya,nape aku ajak kawan2 baik aku untuk join photoshoot ni...pada aku, aku nak habiskan masa2 single aku dengan kawan2 aku. pre-wedding kami lain dari yang lain.hehehhe...dan yang paling  penting, kawan2 aku memang sporting.

Masa aku cadangkan nak ajak diaorg join photoshoot ni, suma bagi feedback yang best. and ada yang sanggup beli baju baru semata-mata nk ikut tema pink aku.hahhahaha...thanx a lot babe...FYI, kawan2 aku tu, ada yang kawan masa aku sekolah rendah,kawan sekolah menengah,kawan sekolah teknik, kawan UiTM..hahahha...even ada yang x kenal each other, tapi bile dah jumpa,macam dah kenal bertahun.memang kecoh amat kat FRIM time tu..Siap kena sound dengan guard sebab kitaorg gelak kuat2. Kebetulan time tu ada orang tgh shooting rancangan masakan ;P. maaflah pak guard,kalo senyap tu memang bukan kami ;)

Gambar2 ni aku akan letak dalam guestbook kami nanti. camne hasilnye, kena la tunggu. lepas photoshoot ni, kami lepak kat Paparich Kepong. tengok gambar ramai2 kat sana. Gelak kuat2 lagi, selamat x kena halau.hahahha...

Anyway, thanks a lot to all my frends. even aku tau korang x baca blog aku ni.hehhehe...korang memang best bangat sebab sanggup layan kerenah bride to be ni n sanggup berpanas kat FRIM. Frienship 4ever!!!!! ;P

Last but not least,gambar terakhir yang buat kitaorg suma gelak sampai sakit2 perut.hahahahha...




3 comments: (+add yours?)

Xora said...

best kan ada props happening! saya masa pre wedding pun, kawan2 saya semua sporting, gi pinjam baru sekolah kat anak jiran untuk kena dengan tema :P nice photos! cantik utk jadikan guestbook!

adlyn833 said...

thanks xora ;P
tula rasa lucky sgt ada kwn2 yg sporting cmni..
xora punye pre wed pn best gak.siap ada story line...hehehhe

iryani said...

huhu..cun cun..print kat kanvas nnt..pasti meletop..

Post a Comment

any idea or comment?just drop here