wedding iryani....

as i mention earlier,aku akan story pasal wedding cousin aku..Pn Iryani..
selamat bernikah dengan faisal malam 12hb February 2010.pukul bape aku x igt sebab lama sangat tok kadi tu bersyarah...


selamat bergelar PN IRYANI

malam tu aku tolong decoratekan meja pengantin. tapi aku hangin bila bunga yg yani tempah x dapat seperti yg diorder.aku hangin beb..tu belum lagi pengantin.dah la bunga suma x kembang lagi.sian kat pengantin.nak tau sape supplier bunga tu,biar yani je story dalam blog dia nanti. tapi,aku decorate gak la guna bunga yang ada je...


tgk muka gigih aku.hehehhe
lantern & pomander ball yg menjadi bahan hiasan
ni la hasil keras tgn aku ;P

pagi sabtu tu,aku dgn adha pergi runner cari bunga lagi utk tambahan.hopefully,pengantin puas hati la dengan decoration table aku tu ye. mostly,kenduri ni berjalan lancar.makanan sedap,mekap cantik dan lain2.layan gambar2 ni ye....


credit to mak andam.makeup ko vouge yani!!

comey kan bdk2 flower girl ni.ni suma anak buah yani

sape pengapit tu??huhuhu... ;P


pengantin baru


en photographer amik gmbr pengantin ke pengapit??hehehe..

banyak lagi gambar2 yang aku nak upload.tapi intenet cam hampeh. hangin aku. mostly,gambar2 ni dari camera en adha. gmbar OP yani sure x dapat lagi. anyway, en adha telah dibuli masa kenduri ni.hahaha..sian dia. tu baru training ye en adha.hehehe..(xpe,lepas ni kita buli plak pengantin baru yg atas ni masa wedding kita ye). ahadnye plak majlis bertandang. pengantin pakai baju warna hijau.sorry,aku malas nak upload gambar...cite selanjutnye,boleh baca kat blog yani nanti.tapi aku rasa dia pn still dalam mood honeymoon.hahahah...

eemm..semalam sesi pre-wedding photoshoot aku selesai sudah.nanti aku story kat next entry.banyak gambar2 menarik yang aku akan share.doakan intenet tidak lagi lembab..



3 comments: (+add yours?)

iryani said...

thanks babe for all ur effort..really appreciate..nasib baik ada kau..tak sabar tgg turn kenduri kau n adha lak..aku x sempat nak upload lg..byk bz..later aku upload le blog aku yg dh berhabuk tu..

Zaki Adon said...

wah dak kecik afif hilmi pon pakai pink color gak.cute

adlyn833 said...

suma wajib pakai pink.kalo x pengantin merajuk ;P

Post a Comment

any idea or comment?just drop here