Nasi minyak di Ipoh & tanjung karang

salam dan hai y'all (ucap dalam muka gembira)
Dah lama tak update kat sini.Mood tak sampai nak berkarya.
Semua entry ni dah berkurun.Maaf kan hamba.Aku rasa pengantin-pengantin pun dah balik honeymoon agaknya.

Tempat kejadian :- Ipoh,Perak
Pertalian :- Kawan aku & en adha masa sekolah teknik
Tarikh kejadian: - 20 November 2010
Nama pengantin :- Lone (nama panjang aku tak tau ;p )

mereka semua classmate en adha

aku jadi camerawoman ;P

Tempat kejadian :- Tanjung Karang, Selangor
Pertalian :- Kawan en adha masa kat UTM,KL
Tarikh kejadian: - 21 November 2010
Nama pengantin :- Ajib & Ayu


selamat pengantin baru ajib & ayu

 
ada acara baling gula-gula
(kalau baling coklat cadbury,sure aku dgn fida g rebut sekali)


Masa wedding ajib ni aku jumpa blogger pn fida.Husband dia classmate en adha masa kat UTM.Kami jela kaum hawa.hahahah....Semoga fida selamat melahirkan baby tahun depan ye.

Ada lagi 2 wedding yang aku akan storykan nanti.Tunggu ye

p/s: aku dah dapat hadiah contest haritu.thanks ajjah ;)




2 comments: (+add yours?)

modusoperandi111209 said...

alamak.. xbuat pon entry psl kenduri ajib nih.. =)

adlyn833 said...

fidah>>kami pun baru je wat entry.gile punya malas.hehhe...ibu mengandung diampunkan kalau x wat entry..
lupa nak puji fida makin comel time pregnant.muka ibu mengandung memang berseri2 je kan ;)

Post a Comment

any idea or comment?just drop here