Setahun Yang Membahagiakan

kejadian terjadi pada hari sabtu lepas


Alhamdulillah, dah setahun aku dengan en adha hidup bahagia sebagai suami isteri. Bersyukur sangat kerana Tuhan berikan aku seorang lelaki yang sempurna pada aku. Kami masih lagi belajar untuk memahami satu sama lain. Susah senang dalam perkahwinan ini kami dah rasai dan masih berjaya untuk mengatasi semuanya.

Buat en adha yang aku sayangi, terima kasih atas segalanya. Terima kasih kerana membahagiakan sayang dan memberikan kasih sayang yang tak berbelah bagi. Sanggup mengharungi susah dan senang bersama. Semoga perkahwinan kita akan bahagia selamanya. I love u so much and my love for you will be forever.


Nota kaki: ya,aku dah lama tak update blog. Aku akan update sekerap mungkin lepas ni sebab rumah aku dah ada unifi ;P

P/s: kami dah dapat hadiah anniversary yang tiada tandingan nya. Syukur ^__^

5 comments: (+add yours?)

farahfatihah said...

wahhh dah setahun??? cepat kan...moga bahagia hingga akhir hayat

modusoperandi111209 said...

alhamdulillah.(^o^)

moga bertambah romantik!

adlyn833 said...

Farah>>rasa kejap je..rupanya dah setahun.doakan u pun bahagia ke akhir hayat,k

adlyn833 said...

fidah>>LDR ni susah nak romantik2.romantik dalam phone je.hahhaah..bila jumpa baru terlebih2 romantik ;P

^^mrs.deana^^ said...

dear.,smga u & hubby sntiasa d'lindungi oleh Allah s.w.t. & ikatan yg d'bina brkekalan hgga k'akhir hayat..

Post a Comment

any idea or comment?just drop here