Nasi Ayam Gemas Mustafah kini di Putrajaya



Hari ni aku nak buat promosi untuk kedai nasi ayam abang sepupu aku. Dia abang sulung kepada sepupu aku Iryani. Kedai nasi ayam ni kira macam franchise dari yang original di Gemas tu. Aku pun tak cuba lagi sebab kedai ni baru je buka hari Isnin hari tu.

Dengar kata dari orang ramai, kedai nasi ayam ni memang glamer la kalau kat Gemas. Time lunch memang ramai. So,sekarang korang tak payah nak susah-susah g sampai Gemas. Pergi je Putrajaya kat Presint 15 tu. Kalau tak tau jalan boleh refer kat map kat atas.

Jeling-jeling la gak sebab sepupu aku Iryani tu pun dah kerja kat situ.Try la minta diskaun kat dia.hahahha...
Sesiapa yang berada di Putrajaya, apa kata lunch hari ni g try makan. Aku dah bagi idea menu makanan korang lunch ni.

Any feedback pasal nasi ayam ni boleh bagitau aku. Kalau sedap bagitau kawan-kawan ye. If ada kekurangan korang feedback kat aku,aku akan try cakap kat sepupu aku tu. Maybe boleh improve in future.

P/s: aku nak g makan hujung minggu ni ;P

10 comments: (+add yours?)

~ NANA ~ said...

lamanye x dtg putrajaya...huhu

farahfatihah said...

wahhh dah kat putrajaya ek....harus dicuba nih!

adlyn833 said...

Nana>>nanti g putrajaya singgah makan nasi ayam ni tau ;P

farahfatihah said...

td g carik tp xjumpa pun huhuh

adlyn833 said...

farah>>i nak terang pn xtau sbb i pun x pnh g lagi.hahahha...yang i tau dekat dgn mydin.i memang tak familiar area putrajaya ni.next time u print siap2 map kat atas tu before g,k ;P

^^mrs.deana^^ said...

dear..,mcm sdp je!!haissh..,pntang btul nmpk bnda2 mkn ni..asal dr Gemas ke??Tp jauhla plak kt Ptrajaya..ermmm..

diana said...

mmg sedap sesgt nasi ayam gemas ni.......br ari sabtu,(7hb april 2011) br g makan tengahari kat sana...........mintak ayam goreng......kicap nyer sedap sesgt.....rasa nk mkn lg

adlyn833 said...

diana>> thanks ye sudi datang.Kalau sedap boleh invite kawan-kawan datang ye ;P

Anonymous said...

ada sesape tau no fon dia tak? ingat nk tempah nk wat lunch kat ofice. nnti datang pick up je..

adlyn833 said...

anon>>sila email saya.nanti saya bagi no phone owner kedai ni.email saya : hazlina_cruzer@yahoo.com

Post a Comment

any idea or comment?just drop here