Sepi

Aku tak dapat bersiaran di sini seperti selalu sebab Unifi kat rumah aku ada problem. Ada jiran renovate rumah, potong pokok sampai wayar Unifi tu putus. Nak aje aku potong kepala orang tu. Damn!!
En adha dah call TM hari Sabtu lepas. Katanya appoinment pagi ni pukul 9.30am. Dengan rela hati en Adha half day sebab nak tunggu diaorang datang repair.

Pukul 10am en Adha cakap diaorang tak sampai lagi. Aku call Unifi dari ofis. Pastu diaorang boleh cakap "kalau ikut system, appoinment Pn hari sabtu ni 13hb". Terus rasa nak maki. Tapi en Adha dah pesan before aku call tu, katanya jangan marah-marah orang bulan puasa ni T____T. Bila nak marah budak TM tu, terus teringat cakap suami, terus redha.

Sabtu ni la baru aku boleh update best-best. Baru ingat nak share resipi. Nak update dari ofis ni aku tak berapa suka sangat. Konon baik la kan *___*

Lagipun, en Adha takde untuk minggu ni. Tengahari tadi dia dah g Port Dickson.Sob3.Sedihnya nak berbuka sorang-sorang harini.Hatiku sepi -____-

Sudah mahu pulang. Selamat berbuka ye kawan-kawan.

p/s: dah seminggu berpuasa ;P

2 comments: (+add yours?)

mahujadiibu said...

selamat berbuka adlyn..:) padahal ni balas ni time sahur..heehe

Zara Qaseh said...

na, ko kawasan mana?

Post a Comment

any idea or comment?just drop here