Baby Warehouse Sale & Store Opening Sale


Mungkin ramai ibu-ibu dan bakal-bakal ibu akan pergi expo baby yang kat KLCC kan minggu ni?. Aku pun udah tak sabor walaupun time tu aku belum gaji.~sob3~
Selain dari KLCC, ada gak warehouse sales lain yang agak berbaloi untuk dilawati. Kat bawah ni aku dah bagi info. Ramai bagi good feedback untuk sale my dear tu. So, elok la korang g melawat. Aku dah berjaya memujuk en adha untuk ke sana. Lagipun dah dekat dengan rumah kami. So, balik dari KLCC boleh terus ke warehouse my dear.


Satu lagi yang store opening sale kat Port Klang. Yang tu agak perlu berfikir panjang sebab jauh wei..Tapi aku dah jatuh hati dengan pakej baby cot kat sana. Macam nak g gak sebab ahad tu kami masih belum ada apa-apa aktiviti. Orang cakap biar banyak berjalan nanti senang nak bersalin kan?-_____-
Masa memang ada takut duit je yang takde.hahahah..
Nak info lebih lanjut, korang click kat link yang aku dah bagi tu ye. 



      click here

Location (603 8060 0093/603 8060 0095)
34, Jalan Meranti Jaya 10
Meranti Jaya Industrial Park
47120 Puchong



Location (6010 203 3816)
Amaze Baby
13A, Jalan Jelai 10/KS1
Taman Teluk Gadong Besar
42000 Port Klang
Selangor


credit to shoppingnsales


InsyaAllah kalau aku dah g sales-sales ni aku akan update kat sini ye kawan-kawan. Selamat bershopping semua T____T


p/s: semoga aku tak ter"over" budget -____-""

6 comments: (+add yours?)

LoVEaQshA said...

samala da xsbr nk tgu sok nk g motherhood expo kt klcc~
selamat bersoping tuk bkl si comel yer..*__*

CikPuan Fara said...

bestnya dok kl! cam2 ada baby ekspo bagai.. aiyo, kalu dkt mesti nak p jugak hihi

~ NANA ~ said...

i pon insyaAllah lps pegi kat klcc tu trus nk ke my dear pulak...hehe

adlyn833 said...

Loveaqsha>>yup..selamat shopping juga ;P

adlyn833 said...

Fara>>meh la datang kl.sekali sekala datang pastu boleh shopping barang baby sekali...

adlyn833 said...

nana>>yeke..hehehe...jumpa kat sana ye ;P

Post a Comment

any idea or comment?just drop here