Anniversary Ketiga


Alhamdulillah
No 3 amat bermakna untuk aku hari ini

Harini anniversary kami
Tahun yang ketiga
And tahun ni kami menyambutnya bertiga
Tahun ni 2013-no 3 belakang tu melambangkan segalanya

Tiada sambutan romantik pun since en adha ada kat Johor
But,kami dah celebrate awal 2 minggu
Suppose esok kami bertiga naik flight g bercuti untuk anniversary
Tapi terpaksa burn tiket atas banyak sebab
-___-''

Anyways, still rasa happy sebab dah 3 tahun berumah tangga
Masih dengan cinta pertama aku
Kami berjaya mengharungi segala cabaran even ada yang cakap 3 tahun tu baru lagi
Tahun ni sempena tahun ketiga, sambutan pun bertiga
Adli Hadif hadiah paling bermakna untuk kami
Tahun keempat mana tau berempat plak kan
teettttt...hahhaa

To en adha
I love so much and will love u forever
Semoga family kita diberkati dan dimurahkan rezeki
Berdoa semoga cinta kita akan bahagia selamanya
Terima kasih untuk kasih sayang, masa, cinta dan segalanya
Lastly, sayang awak sangat-sangat

Gambar anniversary kami tahun ni
*___*

p/s: hope anniversary next year dapat bercuti luar dari Malaysia...

2 comments: (+add yours?)

AMANI JIBRIEL said...

Semoga kekal ke akhir hayat... dan bahagia selalu...

adlyn833 said...

amani>>thanks mendoakan kami ;P

Post a Comment

any idea or comment?just drop here