my makeup artist ;P

eemmm..kali ni aku akan cite psl jurumekap yg akan mencantikkan muka aku yg x berapa nk cantik ni..hehehe...ok..mak andam aku kakak kepada kwn baik aku.so,ms kwn baik aku kawin of coz sis dia yang mekapkan.aku terus jatuh cinta dgn hasil kerja nya..ehemm...actually,aku dh malas nk survey2 and she give me a good price too ;P.


nama dia gee.tp aku lebih sinonim pggl dia kak yang.dia adalah mekap artis utk lisa surihani yg cantik tu.besides that, she also work for other drama series such as ampang medical n pua chu kang. kak yang ni br nk berjinak2 dgn wedding mekap..kat sini aku upload skit gmbr kwn aku kawin hrtu ye...



 jgn marah ye syafak,aku curi gmbr kau
then, ni plak gmbr client dia.aku grab from her facebook.sorry ye kak yang ;)





so,kalo ada sape2 nk tau pasal dia bleh email aku or drop a comment. kalo aku dapat gmbar lain,aku try upload kt cni,k..

  ini adalah gmbr selingan..lisa sgt cantik

3 comments: (+add yours?)

kiss n make up said...

Thank u for mentioning my name darling :) My make up is very natural lah but all the flaws covered and your best asset enhanced. So you won't look like you just performed a chinese opera. hehehe

xoxo,
kakyang aka G Fauziah Ismail.

adlyn833 said...

yup...sbb natural yg sy jatuh chenta tu..kena bg hrga diskaun ni sbb dh promote kakyang...hehhe..:P

nabila said...

salam, klau sesiapa nk order cheese tart buat hntaran @ door gift @ mkn2 boleh order kt cni http://cheese-tart.blogspot.com/ tq :)

Post a Comment

any idea or comment?just drop here