two more days

wahh..lamanye aku mendiamkan diri..
lately,agak bz...lagi plak next week nak cuti panjang.so,banyak keja nk kena setel by this week..
apa yang lagi dua harinye??? hehehhee...
lagi dua hari nak cuti..YAHOOOO!!!
n yg paling penting..lagi dua hari cousin rapat aku nk kawin..cik iryani...

dia nak kawin aku plak yang excited..
actually, dah lama family kami xde kenduri2 besar camni..so,aku agak excited
for sure meriah..aku plak ada responsible yang besar..nk kena deco meja pengantin n jadi tukang kapit a.k.a pengapit...

ohh..lupa..baju pengapit aku dah siap.dah selamat tiba ke tangan mak aku
mama aku cakap cantik..yesss!!!aku suker...
sampai ada cikgu sekolah dia nk pinjam wat baju bertunang..hahhahaha...
actually,iryani sponsor aku kain untuk wat baju pengapit aku tu. tapi malangnye kain tu x sempat disiapkan oleh tailor aku.ye aku faham..aunty tu nak sambut chinese new year..
selamat aku cekap lagi pantas..aku teringat aku ada beli lace masa aku g bandung last time.bertuah juga sebab warnanye warna pink jambu.hehehhe..
adegan merayu kepada kawan baik aku cik dayah sebab mak dia tailor..dayah dok di muar ye kawan2.aku terpaksa pos kain tu.dalam masa seminggu je mak dia siapkan...thanks a lot to dayah!!!!

gambar baju tu aku akan upload nanti ye...aku akan cite full story untuk wedding iryani nanti ye..hope aku boleh deco meja pengantin tu cantik2,jadi pengapit yang berhemah(aku x pernah jadi pengapit..huhuh).last but not least....selamat pengantin baru kepada iryani n ece in advance ;P

.....**saya terpaksa memecut kereta comel ku selepas balik keja jumaat ni supaya sempat menyaksikan pernikahan iryani.doakan saya ye ;)

2 comments: (+add yours?)

modusoperandi111209 said...

slm lyn

sy tag awk ye =)

adlyn833 said...

ooo..thanks ;P

Post a Comment

any idea or comment?just drop here