Hari Pink Sekeluarga

Sempena Valentine yang bakal menjelma x lama lagi nie....aku pun teruja gak...huhuhu..

cantik kan wrna pink ni

kami sekeluarga akan pakai baju pink masa hari valentine tu..heheheh... sempena wedding sepupu rapat aku iryani..tema majlis warna pink.so,suma family akan pakai pink...wah meriah la nanti..aku plak memikul tanggungjawab besar..(cewahhh..poyo x hengat)...aku akan jadi pengapit dia..x penah dalam sejarah hidup aku jadi pengapit...takut weiii!!!
tapi demi sepupu rapat aku, aku belasah jela.hehehe..lagipun, yani dah sponsorkan baju pengapit aku..dan dia pn dah wat DIY kipas bulu2..hahaha.. x sabar aku nk kipaskan ko yani dgn kipas bulu2 tu..pastu, aku kena deco meja pengantin gak...xtau la jadi apa nanti...

nak deco table pengantin cmni,ok x?

eemmm...tapi yang paling aku risau baju pengapit aku belum siap2..cmne tu???..kalo xde baju,aku tarik diri ye yani..aku bagi surat resign nanti... ;P

**thanks to lynda sebab sudi baca blog saya...

5 comments: (+add yours?)

iryani said...

tak sabar nk tgk jejaka2 pakai baju pink..pasti jambu kan..hahahhaha..(jahat tak aku pilih theme pink so that leh paksa rela lelaki2 pakai pink, bukan senang they all nk pakai pink)..huhu..anyway, thanks sbb bakal jd pengapit aku..dan along also (along mmg dh jd pengapit tetap la..heheheh)..tak sabar nak tgg that day..hope semuanya berjalan lancar..amin..baju kau jgn x siap..kalau siap, pakai je baju puteri umno..takde hal..hehehehhe...meja pengantin aku serah kat kau ek..i trust u..do ur best..hehehhe...

adlyn833 said...

wei..x vogue la aku kalo pakai baju puteri umno ;P

iryani said...

hehhehehe...make sure baju kau siap ye cik hazlina..nnt kau tak vouge jgn salahkan pengantin ek..heheheh..

Serji said...

waa... kalo mcm tu haku nak pakai bj pink jgk la.. huhuhu... ;-P

adlyn833 said...

serji: anda juga x terkecuali.bukan pink tapi merah jambu.hahahhah...kalo x,x bleh join keluarga kami yang sgt best ni.heheheh

Post a Comment

any idea or comment?just drop here