Syafak Baby Shower

Ahad lepas(yee..semua entry saya dah berkurun waktu kejadiannya) aku dijemput menghadiri aktiviti mengisi perut oleh kawan baik aku Syafak. Actually, bukan la baby shower sangat. Just nak having chit chat before dia deliver and aktiviti makan-makan yang memang menjadi kesukaan kami ;P
Lagipun, mak and dad syafak dah nak balik Perth. Jarang nak dapat jumpa mak dia. Haruslah kami menghadirkan diri untuk berjumpa aunty Hawa yang peramah itu.


Semua makanan adalah menu-menu pilihan mak buyong. Sebab dia sedar, dah deliver semua pun tak boleh makan.Kau memang bijak syafak *__*


Semua makanan telah dimasak oleh kakak-kakak syafak yang memang handal termasuk mak dia iaitu aunty hawa. Antara menu kami petang tu, chicken wing, spaghetti bolognese, mashed potato, sardine puff, cupcakes, salad. Aku plak bawa triffle and Yah bawa meatball. Serius, memang kenyang sebab kami makan 3 round tanpa mempedulikkan tetamu-tetamu lain (uda,jangan serik jemput kami ye) T_T


cupcakes by Uda

chicken wing by aunty hawa
sangat sedap sampai ada kawan aku tapau bawa balik
sape orang tu?hahaha

Tapi pada aku, apa yang paling penting dapat kumpul ramai-ramai dengan kawan-kawan aku. Memang dah lama sangat kami semua tak jumpa ramai-ramai. Semua macam dah sibuk dengan aktiviti-aktiviti masing-masing -___-

Yah, mala and Zue

as usual, en adha sorang je lelaki yang ada.Yang lain pupus
wei,korang kawin cepat-cepat boleh tak?
sian en adha takde kawan ;P

Geng aku sampai dulu, and as usual geng kitaorang juga yang last sekali balik. Ikut hati nak lepak lagi, tapi dah nak malam kot. 

ni la kakak-kakak syafak yang happening
Kak yang, syafak, Uda

syafak is expecting her 2nd baby
oooo..tu bukan anak dia
tu anak buah dia

bersembang bersama aunty hawa

Yah yang memang hobinya makan
Gembira sebab takde sape nak jeling-jeling
kalau dia makan banyak

Nak menunjukkan betapa berkurunnya aku nak wat entry ni, semalam Syafak dah pun admitted kat PPUM.hahahah...Sorry Syafak sebab tak sempat nak baca entry aku.Hari ni juga merupakan birthday Syafak yang ke-28. Hope, her baby will deliver today. Tak payah kami nak bagi hadiah kan Syafak ;P

Ikutkan, aku dengan Yah nak celebrate birthday dia harini. Tapi hajat tak kesampaian. Anyways, Syafak both of us love you so much. Ko deliver baby cepat-cepat, nanti kami datang bawa belon and birthday cake. Ko blow candle tu je, kek kami makan ye :-))

p/s: en adha takde seminggu ;(







3 comments: (+add yours?)

♥ Elin ♥ said...

hmmmm bes nyer menu tuh....tuh menu sebelum deliver lah eh..nanti x blh mkn best2 kan..hihiih

adlyn833 said...

elin>>memang menu semua best2 and sedap.dlm pantang memang dah tak boleh makan sedap2.tengok je boleh.hahahh

nurmala said...

ohohooo..tau la aku xon9 dh...slalu ktggalan tren...anyway..epi belated besday to syafak....aku pn syg ko gak...bkn deme br2 je tau...hahahahaha

Post a Comment

any idea or comment?just drop here