Warehouse Sales Hujung Tahun

Meh aku share, antara warehouse sales untuk hujung tahun ni. Sesiapa rasa nak cari barang untuk anak-anak, boleh le pergi ye.


Location :
No.7, Lorong Tandang B, Seksyen 51, 
46050, Petaling Jaya, Selangor


Summary :
Up to 70% off! 

Brands offered :
Lamaze
Siku
4moms
Hape
Graco
First Years and many more

Time :
10.00a.m to 6.00p.m


Location :
21, Jalan Anggerik Mokara 31/47. Seksyen 31, 
Kota Kemuning 40460 Shah Alam Selangor

Location :
Dewan Serbaguna MBSA 
Seksyen 23 Jalan Tarif 23/8 Shah Alam, Selangor 

Summary :
Price from RM3! Enjoy great savings with items priced as low as RM3! 

Products Offered
Apparels
Accessories for babies, kids & adults

Brands Offered

Tenderly
Winnie The Pooh
Looney Tunes
Issue
Disney
Time
10.00am to 6.00pm


Products Offered
Baby Diapers
Baby Apparels
Baby Toiletries
Baby Accessories
Kids Toiletries
INCO Adult Diapers
Adult Toiletries
Maternity Pads
Participating Brands
Pureen Pride ‘N’ Joy
Pureen Basic
Tracia Toiletries
Dr.Mist
Location
Summit Company (M) Sdn Bhd
Lot 6, Jalan 19/1, Petaling Jaya
Tel : 03-76288888
Time
10.00am to 6.00pm

Aku maybe g yang Hytex tu je kot sebab weekend ada wedding nak attend. Lagipun, tak teruja sangat nak terjah warehouse sale time-time sekarang. Kalau tengah pregnant dulu memang rajin sesangat
^_____^

p/s: esok nak g melaka!!!

1 comments: (+add yours?)

Nor Ayuni Rosli said...

X pernah terlibat dengan segala mala warehouse sales ni. Keinginan tu ada cuma x pernah jejak kaki ke sana lagi.

Anyway, nak exchange link boleh sebab Ayu baru tukar URL. My previous URL would be bnsyg-stories.blogspot.com. New URL would be ayuni-stories.blogspot.com Let me know ye? Thank you

Post a Comment

any idea or comment?just drop here