DIY lagi ;P

2nd DIY aku...aku nak wat photobooth..wahhh..gigih sungguh aku..
lepas settlekan flower frame tu,aku wat photobooth ni plak....tercetus idea lepas tgk gmbr ni



cantik x?


so,aku dgn adha beli frame2 suma kt ikea.tmpt yg paling aku suker.hehehhe....





aku paksa adik aku cat wrna krim.hehehe...



my mum tolong lukiskan huruf & numbers



setelah di susun


huruf tu di wrnakan dgn wrna putih


hasilnye belum siap lg. mama aku akan lekatkan kt frame tu.hehehe...eemm...background frame tu aku lekat dgn wrapping paper.aku beli rm0.70 sen je...then,frame2 kecik tu aku akan isi dgn gmbar2 aku n adha.one side gmbr aku,one side gmbr dia...my mum bagi suggestion letak gmbr dr baby until skrg.baikkkkkk!!!!makanya,aku pn selongkar gmbr2 lama.so,gambar yg memenangi 1st prize ialah...
'
'
'
'
'


'
'

comel x? ;P


gambar2 lain aku x pilih lagi..dah selongkar album lama,aku pn jmpa gmbar aku dgn sepupu aku iryani yg akan kawin bulan depan...





ye..saya tau dulu saya tembam ;P


thats all...dah siap frame tu aku akan upload kt cni...then,hantaran utk adha aku dh siapkan gak...nnti aku akan story pasal hantaran adha plak ye... :P



1 comments: (+add yours?)

iryani said...

Oh no!!! aku kah itu? sungguh debab dh gelap..hahahah...kat rumah aku byk lg gambar kau kecik2..tp kena selongkar kotak2 lama la..heheheh..

Post a Comment

any idea or comment?just drop here