FREE SEAT!!!Its time to fly~~~


Harus di share bersama.Apa lagi,jom la kita terbang bersama-sama.Kepada B2B,jangan lepaskan peluang ni.Kepada ex-bride,jom kita berhoneymoon sekali lagi.Mommy 2 be,boleh g baby moon.Tapi as usual,kena try berkali-kali.Sure ramai akan grab this opportunities kan..Bangun pepagi pukul 2am untuk book ye.Ni apa yang aku buat masa nak book tiket honeymoon aku haritu.Gigihkan ;P
'
'
'
En adha,kita nak terbang g mana tahun depan????
(-_________-)

p/s: macam nak g melawat kangaroo je tahun depan :-) 

6 comments: (+add yours?)

farahfatihah said...

jom2 booking

IRYANI ALIAS said...

booking jgn x booking..aku dh lenguh mencuba..malas dah..asyik hang je..lgpun thn depan dh bertiga..nak kena betul2 plan destination yg sesuai..tak buleh nak bwk baby g bandung or jakarta..kang aku sebok shopping, laki aku sebok cari kedai rayban, baby aku hilang lak...huhu...

nuttyNAD said...

babe

update ler lg

~Yun~ said...

waaa..book ke mane tu?yun pn book jugak,ms nk book tu tgn menggigil2,nerves semacam,haha!

Serji said...

jom tgk kangaroo... nanti bleh gi main boomerang.. hehehe..

adlyn833 said...

farah>>xtau nak book g mana.byk sgt tempat nk g.hahah

yani>>sama la.aku dah smpai last stage,hang.selamat x masuk no credit card lg.kot idak jenuh nk call AA

yun>>xtau nk g mana.nape neves plak??tarik nafas pjg2 b4 book tu.hehehe..

serji>>serius ke ni??weehhooo...credit card anda ada kat saya.saya book je ye..bila date??
lepas main boomerang kena makan ulat,sanggup?hahah...

Post a Comment

any idea or comment?just drop here