Taken

Tuhan lebih menyanyangi baby kami.....
Dia telah pergi selamanya hari selasa lepas sewaktu berusia 9 minggu..
Aku dan en adha redha dengan pemergiaanya
Kami percaya semua kejadian ada hikmah disebaliknya
InsyaAllah rezeki kami akan ada lagi


Walaupun tuhan hanya pinjamkan dia sekejap untuk kami
Kami tetap gembira
Hati aku jadi lebih tabah selepas kejadian ni


Baby, kami doakan semoga baby tenang di sana. Mama dan babah tetap menyanyangimu selamanya ;(


P/s: aku akan ceritakan detik hari pertama aku berkongsi nyawa dengan baby ku sehingga hari terakhir dia meninggalkan kami.

16 comments: (+add yours?)

~ NANA ~ said...

ya Allah sedihnya! tabahkan hati & kuatkan semangat k...pasti ada hikmah yg tersembunyi tu

~Yun~ said...

dear,takziah..yun penh alami pengalaman yg sama,sempat rase dlm 12 minggu je..xpe dear,insyaAllah lagi 3 bulan blh preggy lagi,yun doakan k..take care! =)

NICK @ NADIA said...

ina..tkejut bc entry ni..ina mcm mn?ok?
sabar byk2 eh..ade hikmah dsebalik semua ni.
jg kesihatan tau.insyaallah smoga ina sekeluarga dmurahkan rezeki ;)

adlyn833 said...

nana>>thanks nana.semua benda ada hikmah disebaliknya..

adlyn833 said...

yun>>thanks yun.saya baca blog awak.tula hope cepat dapat pengganti macam yun.;P
yun pun take care.semoga dapat baby comel dan sihat..

adlyn833 said...

nadia>>kami ok.kami baru igt nk melawat dcare hjg bulan ni sambil tunjuk perut.hahahah...x kesampaian hajat kami.nanti kalau senang kami p sana.tapi make sure ada ole2 dr korea tau.hehehe..kim salam kat akak n linda ye

hikari said...

takziah dear... baru tahu ni, tak sempat nak bukak blog hrni.. insyaAllah.. Allah akan kurniakan pengganti cepat2 nanti ye... amin...

nuttyNAD said...

babe..sorry to hear that
may adlyn junior rest in peace

^^mrs.deana^^ said...

dear,takziah utk kamu..sy pn prnh mrasainya 2mggu yg lalu,pe pn kte kna tabah & redha dgn ktntuan-Nya.Pe yg brlaku psti de hkmahnya..yg pntg psni kmu kna jga ksihatan,insya-Allah,psni de rzeki lg...

adlyn833 said...

hikari>> thanks.yup,insyaAllah rezeki tak kemana.kita sama-sama doa ye.mana tau anak kita sama date lahir ke ;P

adlyn833 said...

nad>> thanks. aku baru igt nak share happy story ni masa engagement ko. tapi dah tak sempat.huk3

adlyn833 said...

deana>> thanks ye deana. saya redha dengan ketentuan-Nya. sama-sama kita doa semoga tuhan kurniakn kita rezeki yang lain

zilla said...

dear, takziah ek...
kuatkan semangat..ade hikmah di sebaliknya..insyaAllah, rezeki akn datang lagi..jgn putus asa ek..

modusoperandi111209 said...

as.salam lyn

maaf ye..fida br bc psl ni.
insyallah lepas ni ade rezeki untuk korang.

rehat ye.

adlyn833 said...

zila>>thanks zila.InsyaAllah,rezeki lain akan datang nanti. Saya doakan awak juga

adlyn833 said...

fida>>thanks...doakan kami dapat baby comel cam hannah ye ;P

Post a Comment

any idea or comment?just drop here